MIKROMEGMUNKÁLÁS

A Gravitas 2000 Kft korszerű mikro-maró (Roku-Roku), szikraforgácsoló fúró (Sodick), többtengelyes keménymaró (YASDA) berendezéseket , használ kis és közepes szériájú, kis méretű precíziós gépalkatrészek, szerszámbetétek megmunkálásához, általános gépipari, de leginkább az orvostechnikai ipar számára.

A legkisebb alkalmazható fúrószerszám Ǿ 0.05 mm, a legkisebb marószerszám Ǿ 0.2 mm és a berendezések optimálisan alkalmazhatók max 200 x 200×200 mm térfogatú alkatrészeken előforduló feature-ök kemény állapotban történő megmunkálására.

A Gravitás 2000 Kft rendszeresen fejleszti az eszközállományát és tervszerű karbantartással biztosítja az eszközök révén megvalósított megmunkálások stabilan magas minőségét és pontosságát.

A prémium kategóriájú berendezések, illetve a képzett szakemberek révén összetett geometriák, bonyolult felületek furatozása esetén is képesek vagyunk az, optimális ciklusidők elérésére.

Különleges geometriai igényeket, térbeli furatpozíciók igényét is ki tudjuk elégíteni az 5 tengelyes berendezések, illetve CAD/CAM rendszerek használata révén.

Ismerje meg a mikro- megmunkálási igények megoldásának alternatív lehetőségét.