HUZALOS SZIKRAFORGÁCSOLÁS

A Gravitas 2000 Kft korszerű huzalos szikraforgácsoló berendezéseket (Sodick) használ precíziós, kis és közepes szériájú, bonyolult szerszámbetétek, egzotikus anyagú gépalkatrészek (vonalfelületek) megmunkálásához, a szerszámgyártás, általános gépipar, de leginkább az orvostechnikai ipar számára.

A berendezések optimálisan alkalmazhatók forgásfelületek Ǿ 3 –től 150 mm ig és 650 x 650 mm asztalon rögzíthető, akár 600 mm magas szerszámbetétek, alkatrészek huzalozásához is.

A Gravitás 2000 Kft rendszeresen fejleszti az eszközállományát és tervszerű karbantartással biztosítja az eszközök révén megvalósított megmunkálások stabilan magas minőségét és pontosságát.

A prémium kategóriájú berendezések, illetve a képzett szakemberek révén összetett geometriák, bonyolult felületek megmunkálása esetén is képesek vagyunk az, optimális előkészítési és ciklusidők elérésére a vonalfelületek huzalozásának megvalósítása esetén.

Különleges geometriai igényeket is ki tudunk elégíteni az 5, illetve 8 tengelyes berendezések, és CAD/CAM rendszerek használata révén. Az alkalmazott tervezői szoftverrel, az anyagleválasztás megvalósítása előtt, ellenőrizzük a megmunkálás eredményét.

A huzalos szikraforgácsolás nélkülözhetetlen startfuratát 5 tengelyes szikraforgácsoló fúrógépen, szükség esetén wolfram elektródával alakítjuk ki.

Lépjen kapcsolatba a Gravitás 2000 Kft-vel és ismerje meg a minőségi szikraforgácsolási igények megoldásának alternatív lehetőségeit.