PRECÍZIÓS ALKATRÉSZEK ÉS SZERELT EGYSÉGEK

Az orvosi berendezések gyártói számíthatnak a Gravitás 2000 Kft. precíziós megmunkálású alkatrészeire és összeszerelt részegységeire, kiemelkedő partnerkezelés és a pontos szállítás mellett.

A legújabb gyártási technológiák (HSM, keménymarás, 5-7 tengelyes megmunkálások) a színvonalas projekttámogatás és megmunkálási szakértelem a meghatározó kompetenciák, amit a Gravitás kft nyújt orvosi berendezéseket gyártó partnereinek.

A precíziós alkatrészgyártási tapasztalataink nyomán a gyógyászati berendezések gyártói csökkenthetik költségeiket, idő és munka ráfordításaikat .

A projekt listánkon szerepelnek: alkatrészek és szerelt egységek orvostechnikai alkalmazásokhoz, sebészeti eszközök, implantátumok, diagnosztizáló és sugárkezelő berendezések.

Gravitás 2000 Kft. erőfeszítéseket tesz a legújabb és a folyamatban lévő orvosi projektek bővítésére: Nagy-Britanniában, Svédországban és Magyarországon.

Üdvözöljük a lehetőséget, hogy megkeresései nyomán megfeleljünk az orvosi berendezések igényelte kihívásoknak, és várjuk a precíziós alkatrészek és szerelt egységek gyártásra vonatkozó megkeresésüket.

A radioterápiás gyógyászati kezelő berendezéseknek, a daganatos megbetegedések kezelésében jelentős szerepük van. A kezeléseket, beavatkozásokat egyre precízebben, egyre rövidebb idő alatt, de a lehető legbiztonságosabban kell elvégezni.

1999-ben kezdtük el radioterápiás kezelő berendezések alkatrészeinek és részegységeinek gyártását, szerelését és azóta is azok gyártásfejlesztésével és tesztelésével foglalkozunk.

A magas színvonalú részegységek előállítását, gépészmérnökökből és jól képzett szakmunkásokból álló munkaközösség és a legkorszerűbb gyártóberendezések biztosítják.

Együtt dolgozunk a gyártmánytervező mérnökökkel, mi segítünk kialakítani a legoptimálisabb gyártástechnológiát a műszaki követelményeknek és az optimális költségszintnek megfelelően.

Az általunk készített részegységeket, alkatrészeket túlnyomó részt Angliába, Svédországba és Japánba szállítjuk, de folyamatosan együttműködünk a hazai orvosi berendezéseket gyártó vállalatokkal is.

Mára elértük, hogy a Gravitás 2000 Kft., a radioterápiás kezelő berendezéseket készítő legnagyobb európai vállalat, első számú beszállítójává vált. Célunk a folyamatos fejlődés és további együttműködések kialakítása világszínvonalú termékek létrehozására.