Többtengelyes huzalos szikraforgácsolás képzés (7. tengelyes huzalozás)

A tanfolyam min. 6 fő jelentkező esetén indul és a jelentkezőket max. 12 főig tudunk fogadni, a jelentkezések sorrendjében!

Felnőttképzési Szakmai Programkövetelmény azonosító szám:
SzPK-00221-18-05 4 07 3.

HEIDENHAIN VEZÉRLÉS-SPECIFIKUS OKTATÓKÖZPONT

Új CNC oktatási bázisunk
modern gépparkkal, kiváló oktatókkal

hiánypótló, speciális képzés | magas színvonal | korszerű tanműhely, géppark | gyakorlatorientált képzés | kiváló oktatók | részletfizetés | karrier lehetőség | optimális időpont és helyszín  |  vonzó környezet 

ISMERJE MEG NAPRAKÉSZ TUDÁSÚ OKTATÓINKAT

Oktatóink

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan képzett oktatóink,
garantálják a képzés színvonalát.

Dr. Markos Sándor

mesteroktató

A Gravitás 2000 Kft. nemzetközi kapcsolatok menedzsere, korábban a BME Gyártástudomány és technológia Tanszék oktatója, ma c. egyetemi docens, mesteroktató. Több mint 40 év a gyártástechnológia szolgálatában! A hazai és külföldi egyetemeken tartott kurzusok, előadások és publikációk, mérnök továbbképzések nyomán, a gyártástechnológia és azon belül a CAD/CAM alkalmazások, a CNC megmunkálások és a forgácsolástechnológia elismert szakértője.

“Érdemes energiát fektetni a tanulásba, az oktatásba.”

Szűcs Ferenc

szakmai vezető, oktató

A BME elvégzése óta, több mint 24 éve sikeresen folytat NC-CNC képzéseket. Szakmai tudása, tapasztalata az átadni tudás képességével az ország egyik legelismertebb oktatójává tette a témában. Rendszeresen fejleszti tudását és vesz részt Traunreut-ban, a Heidenhain által szervezett „Upgrade NC course” jellegű képzésein. Így a kötelező alapismeretek mellett a legújabbakkal is tudja gazdagítani a képzésen résztvevő hallgatók tudását.

“Jó érzéssel tölt el, ha látom a tanulóink szakmai sikereit, amelyhez úgy érezem én is hozzájárultam valamivel. A visszajelzések pedig erőt adnak a további munkámhoz és arra sarkallnak, hogy folyamatosan továbbképezzem magam!”

Tóth Sándor

gyakorlati oktató

Több évtizedes szakmai CNC gyakorlat, három tengelyes marógépen, több éves oktatási gyakorlat öt tengelyes CNC marógépen.

“Nem az a cél, hogy jelesre vizsgázz, hanem amikor végzel, érezd, hogy érdemes volt idejönnöd tanulni és a gyakorlati életben is tudd hasznosítani a tanultakat.
A munkaerő piacon pedig anyagilag is fogod érvényesíteni a tudásodat.”

Papp Zoltán

gyakorlati oktató

Egyedi és kis szériás munkadarabok gyártása területén 8 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Az öttengelyes CNC szerszámgépek programozása manapság a modern tudáshoz elengedhetetlen.
A gyakorlatok során használható tudást fogok átadni.

“Ne féljünk az új ismeretek elsajátításától, mert a megszerzett tudást már nem lehet elvenni tőlünk.”

Kövesse az 5-tengelyes cnc képzést a Facebookon is! 

Tanfolyamról fotók és videók az oldalunkon folyamatosan! Csatlakozzon az alábbi Facebook oldalhoz a legfrissebb információkért!

Oktatógépünk
DMU 50 DMG-MORI 

A magas szintű elméleti ismeretek mellett ipari körülmények között biztosítunk gyakorlási lehetőséget, egy magas felszereltségű DMU 50-es, 5-tengelyes marógépen (Blum lézer, TS649-es tapintó, QUICKSET, AFC, stb.) 

Kipróbálhatja a legújabb technológiai és forgácsolási megoldásokat (AFC, Trochoidal marás, HSM, stb.) 

Megismerheti a legújabb TNC640-es vezérlés főbb jellemzőit és lehetőségeit (34059509Hotfix1)

5-AXIS TANFOLYAMOK – NÁLUNK ÉLMÉNY A TANULÁS

Fotógaléria

2018-ban fejlesztésre került oktatási bázisunk, így teljesen új tanteremben és gyakorlati üzemterülettel, termelési körülmények között, korszerűen felszerelt oktatógépekkel – a legmodernebb DMG gépeken – és informatikai rendszerekkel folyik az oktatás. 

2019. 07. 20. – Vizsga

A stratégiai gondolkodás és az időkerettel való gazdálkodásnak köszönhetően, kiváló programokat, így sikeres vizsgát eredményezett!

Nézzen körül nálunk!

A tanulási feltételekhez kialakított környezet magas színvonaláról, elméleti  és gyakorlati helyszínekről, hallgatóink is elismerően nyilatkoztak.

2019. 02. 02.- Vizsga

Az eredményhirdetés alkalmával Hajagos Lajos ügyvezető személyesen gratulált a résztvevőknek és nyújtotta át a kétnyelvű okleveleket…

KIK VAGYUNK?

Gravitás Cégcsoport a 
fémipari megoldások szakértője!

Precíziós alkatrészgyártás, szerszámgyártás, célgéptervezés és gyártás 1985 óta. Technológiánkkal folyamatosan törekszünk az “Industry 4.0” megvalósítására. Fő gyártási területeink a repülőgépipar, az orvostechnikai sugárterápiás eszközök, az űripar valamint a védelmi megoldások területe. Megrendelőink elképzeléseit héttengelyes megmunkálással is életre formázzuk. Telephelyeink Budapest XIII. kerületében találhatóak.

A cégcsoport tevékenységi körei az egyedi és kis-sorozatban gyártott gépalkatrészek, szerszámok és készülékek, valamint célgépek tervezése, gyártása és forgalmazása. Fő képességeink a precíziós alkatrészgyártás, a CNC- marás és esztergálás, a maró-eszterga megmunkálás, a lézer gravírozás és jelölés, a szikraforgácsolás, a mikro-megmunkálások illetve a szerelés területén támasztott legmagasabb követelményeknek megfelelnek.

Tevékenységünk során a hangsúlyt a minőségre és precizitásra, a gyártási feladatok magas szintű megvalósításra helyezzük. Működési területünk Magyarország, de gyártott termékeink jelentős részét exportáljuk az Európai Unió országaiba (Anglia, Svédország, Németország) és Svájcba. Az elmúlt években cégünk folyamatosan fejlődött és vált az alkatrész- és szerszámgyártás egyik meghatározó magyarországi vállalkozásává.

A gyártás mintegy ~10000 m²–en folyik. Magasan kvalifikált, tapasztalt szakember gárda, modern géppark és technológia, valamint a minőségbiztosítási rendszereink a biztosíték a vevői elégedettségre mind külföldön, mind belföldön.

Gravitás Cégcsoport Weboldal
RÓLUNK MONDTÁK

Hallgatóink véleménye

2014 óta, már a hetedik alkalommal indítjuk öttengelyes cnc képzésünket

A 2014-es évben lehetőségem nyílt a Gravítás 2000 Kft által szervezett, 5 tengelyes CNC programozó képzésen részt venni.

Számomra rendkívűl fontos volt, hogy olyan tanfolyamon vegyek részt, amely a való életben kamatoztatható tudáshoz juttat.
Szűcs Ferenc és Dr.Markos Sándor szakmai felkészültsége nem megkérdőjelezhető, tudásukat aprólékosan és pontosan adják át a résztvevők számára. Ez természetesen jelenti azt is, hogy a képzés által kínált bizonyítványt nem osztják „ingyen“, komoly gyakorlati és elméleti órákat kell beinvesztálni annak, aki jó eredménnyel kívánja elvégezni a kurzust.

Azt gondolom ezen hozzálállás a képzés legnagyobb előnye, ezáltal minden olyan kollégának szívből ajánlom a kurzust, aki CNC-s szakmai pályafutását komolyan gondolja, az 5 tengelyes programozást magas szinten kívánja űzni, megfelelő magabiztosság mellett.

ifj. Büttner Tamás

Büttner Kft.

2018-ban voltam hallgatója, majd sikeresen el is végeztem a Gravitás Felnőttképzési Oktatási Központ öttengelyes cnc szerszámgép programozói tanfolyamát. A várakozásaim a képzéssel kapcsolatban messzemenően teljesültek, magabiztosabb tudást szereztem a gépkezelésben és a programozásban egyaránt. Szerintem szuper képzés, minden flottul megy. Csak ajánlani tudom!

Csikai Gábor

CNC marós

“2013/14-ben vettem részt a Gravitás 2000 kft.-nél szervezett öttengelyes CNC szerszámgép programozói továbbképzésen. A profi módon kialakított oktatóközpontban kiváló oktatók segítségével sajátíthattuk el, illetve bővíthettük ki a gyártáshoz szükséges szakmai ismereteinket, tanulhattuk meg az öttengelyes programozás lépéseit, a gépteremben pedig alkalmazhattuk is a megszerzett tudást. Csak ajánlani tudom mindazon kollégának, aki ezen a területen tovább szeretné képezni magát. A jelentkező itt biztos, hogy magas szakmai színvonalú, jó hangulatú, profi oktatásban részesül.”

Bahil Attila

CNC marós

KÉPZÉSI AJÁNLATAINK

Gyakorlatorientált cnc képzések

Az országban egyedülálló, gyakorlatorientált, öttengelyes cnc szerszámgép programozó képzések! 

Következő képzésünk márciusban indul!

2020. 03. 27. – 2020. 08. 08.
Foglalja le helyét időben, az év utolsó öttengelyes cnc szerszámgép programozói tanfolyamán! A tanfolyam min. 10 fő jelentkező esetén indul és max. 14 főig tudunk fogadni, a jelentkezés beérkezésének sorrendjében!

Képzési tematika

I. iTNC530-as vezérlés programozás
(Q paraméterek, és alkalmazásuk) 
II. Forgácsolástechnológia
III. CNC Programozás
IV. Gépkezelési, programozási, gyakorlat

Oklevél  Heidenhain bizonyítvány

A sikeres vizsga után hallgatóink a Gravitás 2000 Felnőttképzési Oktatási Központ által kiállított magyar – német nyelvű oklevelet kapnak. Illetve eredeti Heidenhain igazolást az elvégzett modulokról. 
Tanfolyamunk engedélyezett és nyilvántartott képzés: Felnőttképzési Szakmai Programkövetelmény azonosító szám:
SzPK-00221-18-05 4 07 3.

ÉRTESÜLJÖN HÍREINKRŐL A BLOGON

Legfrisseb hírek a képzésről

5-tengelyes cnc tanfolyam záróvizsgák, oklevelek átadása, tanfolyamindulások és minden aktuális info a képzésekről

Közlemény

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel, határozatlan időre felfüggesztjük oktatási tevékenységünket. A soron következő márciusi képzésünket elhalasztjuk, ennek új dátumáról minden regisztrált jelentkezőt értesítünk. Bízunk benne, hogy rövid időn[…]

Read more

SZEPTEMBERBEN ÚJRA 5-TENGELYES CNC PROGRAMOZÓ TANFOLYAM INDUL!

A jövő megmunkálóközpontja 5-tengelyes, integrált maró-eszterga. E szerszámgépek programozási igényét szolgálja ki az #ÖTTENGELYES#CNC#PROGRAMOZÓI#TANFOLYAM. Ismerd meg a gépközeli, párbeszédes NC programozás, alkatrészgyártás legújabb lehetőségeit, parancsokat, utasításokat; funkciókat szakértő oktatók segítségével![…]

Read more

SIKERES ZÁRÓVIZSGÁK UTÁN, SZEPTEMBERBEN INDUL IDÉN AZ UTOLSÓ 5-TENGELYES CSOPORT!

5-TENGELYES CNC TANFOLYAM ZÁRÓVIZSGA, OKLEVELEK ÁTADÁSA Az öttengelyes CNC gépek programozása és a forgácsolás iránt elkötelezett hallgatók, sikeres teremgyakorlatok, ellenőrző tesztek után, bonyolult programozási házi feladatok, – összesen kilenc alkatrész –[…]

Read more
AZ OKTATÓKÖZPONT CÍME

A képzés helyszíne Budapest,
XIII. kerület, Fáy utca 4. alatt található,
a Forgách utcai metrómegállónál. 

5-TENGELY A SZINTLÉPÉS ZÁLOGA

A rutinos oktatók segítségével megismerheti a legújabb, valamint a ritkábban használt  Heidenhain utasításokat és funkciókat, továbbá lehetősége nyílik a sokszor szájhagyomány útján terjedő hibás, félrevezető információk tisztázására is.

PÁRBESZÉDES PROGRAMOZÁS

Az 5-axis programozási tanfolyam keretében gépközeli, párbeszédes NC programozást oktatunk: iTNC 530, iTNC 640 Szimulátor Heidenhain vezérlésekhez

GRAVITÁS 2000 FELNŐTTKÉPZÉSI OKTATÁSI KÖZPONT

Kapcsolat

 Budapest, XIII. kerület, Fáy utca 4., a Forgách utcai metrómegállónál

Referencia vállalatok

Köszönjük megtisztelő bizalmukat valamint, hogy minket választottak: