AZ ORSZÁGBAN EGYEDÜLÁLLÓ, GYAKORLATORIENTÁLT, ÖTTENGELYES CNC SZERSZÁMGÉP PROGRAMOZÓ KÉPZÉS!
MIÉRT NÁLUNK VÉGEZZE EL? NÁLUNK NEM CSAK TANULHATJA, HASZNÁLHATJA IS!
hiánypótló, speciális képzés  |  magas színvonal  |  korszerű gépek | gyakorlatorientált  |  kiváló oktatók  |  optimális időpont és helyszín  |  részletfizetés  |   HEIDENHAIN vezérlés-specifikus oktatóközpont

Az öttengelyes CNC szerszámgép programozó képzés a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett képzés, Felnőttképzési Szakmai Programkövetelmény azonosító szám: SzPk-00221-18-05 4 07 3.

 • Tanfolyam kezdési időpontja: 2019. március 22.
  Hely
  színe: 1139 Budapest, Fáy utca 4., az Árpád hídtól 500 méterre.
  Költség: 289.000.-Ft + ÁFA, a vizsgadíjakat tartalmazza!

 • A teljesen új tanterem, gyakorlati oktató üzemterülettel, korszerűen felszerelt informatikai rendszerekkel lett kialakítva.
 • Több éves tapasztalat a gyakorlatorientált képzés terén, mely a zökkenőmentes pályakezdés titka, amellett, hogy a tanulás egyik legszórakoztatóbb és leghatékonyabb formája.
 • Az "öttengelyes CNC szerszámgép programozó" képzésünkkel ezt a tudást megszerezheti és helyzeti előnyhöz juthat, mivel az iparban egyre nagyobb szükség van CNC szakemberekre.
 • A képzést szervező Gravitás 2000 Kft. több, mint harminc éves múltú, innovatív vállalat, az országban egyedülálló gépállománnyal rendelkezik, egyedi gyártást végez főként az orvostechnika, a repülőgép-, a védelmi és az autóipar számára.
 • Az öttengelyes gépek működtetéséhez az általánostól eltérő, speciális tudás szükséges, amelyet az államilag elismert szakképesítések (pl. CNC gépkezelő, Gépi forgácsoló OKJ 34 521 03) nem tartalmaznak.
 • Mentorált képzést adunk tanulóinknak. E mentori kapcsolat pozitív hatása kimutatható, cél a tanuló tanulási kontrolljának növelése, fejlesztése, aktív odafigyeléssel, visszajelzéssel, iránymutatással.
 • CNC képzésünk munkaerő-piaci relevanciája magas.
 • DMG / MORI SEIKI - DMU 50-es megmunkáló központon, Heidenhain vezérléssel folyik a gyakorlati oktatás, kis létszámú csoportokban (emellett lehetőség van megismerni az EcoMill635V//siemens840sl programozási, kezelési sajátosságait is).
 • Optimális időpontban, munka és család mellett is megoldható a tanfolyam elvégzése.
 • Képzett oktatóink, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így garantálják az öttengelyes cnc szerszámgép programozó tanfolyam színvonalát.
 • Öt sikeresen lezajlott képzés után, 2019. márciusában indul a következő tanfolyam a Gravitás 2000 Kft. szervezésében.
 • Két részletben, részletfizetési kedvezmény.

OKTATÓGÉPÜNK: DMU 50 DECKEL MACHO - DMG MORI SEIKI

Gyakorlatorientált képzés terén több éves szakmai tapasztalat

DMG / MORI SEIKI - DMU 50-es megmunkáló központon, Heidenhain vezérléssel folyik a gyakorlati oktatás, kis létszámú csoportokban. Lehetőség van megismerni az EcoMill635V//siemens840sl programozási, kezelési sajátosságait is.

OKTATÓINK

DR. MARKOS SÁNDOR
mesteroktató

A Gravitás 2000 Kft nemzetközi kapcsolatok menedzsere, korábban a BME Gyártástudomány és technológia Tanszék oktatója, ma c. egyetemi docens, mesteroktató. Több mint 40 év a gyártástechnológia szolgálatában! A hazai és külföldi egyetemeken tartott kurzusok, előadások és publikációk, mérnök továbbképzések, nyomán a gyártástechnológia és azon belül a CAD/CAM alkalmazások, a  CNC megmunkálások  és a forgácsolástechnológia elismert szakértője.

"Érdemes energiát fektetni a tanulásba, az oktatásba."

SZŰCS FERENC
szakmai vezető, oktató

A BME elvégzése óta, több mint 23 éve sikeresen folytat NC-CNC képzéseket. Szakmai tudása, tapasztalata az átadni tudás képességével az ország egyik legelismertebb oktatójává tette a témában. Rendszeresen fejleszti tudását és vesz részt Traunreut-ban, a Heidenhain által szervezett „Upgrade NC course” jellegű képzésein. Így a kötelező alapismeretek mellett a legújabbakkal is tudja gazdagítani a képzésen résztvevő hallgatók tudását.

"Jó érzéssel tölt el, ha látom a tanulóink szakmai sikereit, amelyhez úgy érezem én is hozzájárultam valamivel. A visszajelzések pedig erőt adnak a további munkámhoz és arra sarkallnak, hogy folyamatosan továbbképezzem magam!"

PAPP ZOLTÁN
gyakorlati oktató

Egyedi és kis szériás munkadarabok gyártása területén 7 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Az öttengelyes CNC szerszámgépek programozása manapság a modern tudáshoz elengedhetetlen.
A gyakorlatok során használható tudást fogok átadni.

"Ne féljünk az új ismeretek elsajátításától, mert a megszerzett tudást már nem lehet elvenni tőlünk."

FAJTI MIKLÓS
gyakorlati oktató

Korábbiakban gyártás előkészítő, folyamatmérnök és CNC marós munkakörökben dolgoztam. Szakmai szempontból a gyártástechnológia érdekel leginkább. Az öttengelyes CNC marógépek elterjedése egyre számottevőbb, ezért is célszerű a CNC marósnak erre a piacképes tudásra szert tenni. Gyakorlatorientált képzésünk során a szakmai fejlődéshez minden segítséget megadok.

"Okosabban dolgozz, ne keményebben!"

"5 tengely – 5 hónap alatt"

Az országban egyedülálló, gyakorlatorientált öttengelyes CNC szerszámgép programozó tanfolyam!

VÉGZETT HALLGATÓINK VÉLEMÉNYEI

A 2014-es évben lehetőségem nyílt a Gravítás 2000 Kft által szervezett, 5 tengelyes CNC programozó képzésen részt venni.

Számomra rendkívűl fontos volt, hogy olyan tanfolyamon vegyek részt, amely a való életben kamatoztatható tudáshoz juttat.
Szűcs Ferenc és Dr.Markos Sándor szakmai felkészültsége nem megkérdőjelezhető, tudásukat aprólékosan és pontosan adják át a résztvevők számára. Ez természetesen jelenti azt is, hogy a képzés által kínált bizonyítványt nem osztják „ingyen“, komoly gyakorlati és elméleti órákat kell beinvesztálni annak, aki jó eredménnyel kívánja elvégezni a kurzust.

Azt gondolom ezen hozzálállás a képzés legnagyobb előnye, ezáltal minden olyan kollégának szívből ajánlom a kurzust, aki CNC-s szakmai pályafutását komolyan gondolja, az 5 tengelyes programozást magas szinten kívánja űzni, megfelelő magabiztosság mellett.

ifj. Büttner Tamás
Büttner Kft.

 "2013/14-ben vettem részt a Gravitás 2000 kft.-nél szervezett öttengelyes CNC szerszámgép programozói továbbképzésen. A profi módon kialakított oktatóközpontban kiváló oktatók segítségével sajátíthattuk el, illetve bővíthettük ki a gyártáshoz szükséges szakmai ismereteinket, tanulhattuk meg az öttengelyes programozás lépéseit, a gépteremben pedig alkalmazhattuk is a megszerzett tudást. Csak ajánlani tudom mindazon kollégának, aki ezen a területen tovább szeretné képezni magát. A jelentkező itt biztos, hogy magas szakmai színvonalú, jó hangulatú, profi oktatásban részesül."

Bahil Attila
CNC marós