AZ ORSZÁGBAN EGYEDÜLÁLLÓ, GYAKORLATORIENTÁLT, ÖTTENGELYES CNC SZERSZÁMGÉP PROGRAMOZÓ KÉPZÉSEK! MIÉRT NÁLUNK VÉGEZZE EL? NÁLUNK NEM CSAK TANULHATJA, HASZNÁLHATJA IS!
hiánypótló, speciális képzés  |  magas színvonal  |  korszerű gépek | gyakorlatorientált  |  kiváló oktatók  |  optimális időpont és helyszín  |  részletfizetés  |   HEIDENHAIN vezérlés-specifikus oktatóközpont

Foglalja le helyét időben, az év utolsó öttengelyes cnc szerszámgép programozói tanfolyamán: 2019. 09. 27. - 2020. 02. 01.*
Időtartam: 16 hét + vizsgák hete,  péntek 16:00-20:00, szombat 08:00-16:00. Költség: 289.000.-Ft + ÁFA, a vizsgadíjakat tartalmazza!

Az 5ax programozási tanfolyam keretében gépközeli,  párbeszédes NC programozást oktatunk:
iTNC 530, iTNC 640 Szimulátor Heidenhain vezérlésekhez

MIBEN MÁS A KÉPZÉSÜNK?
A rutinos oktatók segítségével megismerheti a legújabb, valamint a ritkábban használt H&H utasításokat és funkciókat, továbbá lehetősége nyílik a sokszor szájhagyomány útján terjedő hibás, félrevezető információk tisztázására is.

Kipróbálhatja a legújabb technológiai és forgácsolási megoldásokat (AFC, Trochoidal marás, HSM, stb.).

A magas szintű elméleti ismeretek mellett ipari körülmények között biztosít gyakorlási lehetőséget egy magas felszereltségű DMU 50-es, 5-tengelyes marógépen (Blum lézer, TS649-es tapintó, QUICKSET, AFC, stb.).

Megismerheti a legújabb TNC640-es vezérlés főbb jellemzőit és lehetőségeit (34059509Hotfix1).

5 tengely - a szintlépés záloga

Foglalja le helyét időben! Az év utolsó öttengelyes cnc szerszámgép programozói tanfolyama: 2019. 09. 27. - 2020. 02. 01.*

* A tanfolyam min. 10 fő jelentkező esetén indul és a jelentkezőket max. 14 főig tudunk fogadni,
a beérkezések sorrendjében!

OKTATÁSI HELYSZÍN

VÉGZETT HALLGATÓINK VÉLEMÉNYEI

A 2014-es évben lehetőségem nyílt a Gravítás 2000 Kft által szervezett, 5 tengelyes CNC programozó képzésen részt venni.

Számomra rendkívűl fontos volt, hogy olyan tanfolyamon vegyek részt, amely a való életben kamatoztatható tudáshoz juttat.
Szűcs Ferenc és Dr.Markos Sándor szakmai felkészültsége nem megkérdőjelezhető, tudásukat aprólékosan és pontosan adják át a résztvevők számára. Ez természetesen jelenti azt is, hogy a képzés által kínált bizonyítványt nem osztják „ingyen“, komoly gyakorlati és elméleti órákat kell beinvesztálni annak, aki jó eredménnyel kívánja elvégezni a kurzust.

Azt gondolom ezen hozzálállás a képzés legnagyobb előnye, ezáltal minden olyan kollégának szívből ajánlom a kurzust, aki CNC-s szakmai pályafutását komolyan gondolja, az 5 tengelyes programozást magas szinten kívánja űzni, megfelelő magabiztosság mellett.

ifj. Büttner Tamás
Büttner Kft.

 "2013/14-ben vettem részt a Gravitás 2000 kft.-nél szervezett öttengelyes CNC szerszámgép programozói továbbképzésen. A profi módon kialakított oktatóközpontban kiváló oktatók segítségével sajátíthattuk el, illetve bővíthettük ki a gyártáshoz szükséges szakmai ismereteinket, tanulhattuk meg az öttengelyes programozás lépéseit, a gépteremben pedig alkalmazhattuk is a megszerzett tudást. Csak ajánlani tudom mindazon kollégának, aki ezen a területen tovább szeretné képezni magát. A jelentkező itt biztos, hogy magas szakmai színvonalú, jó hangulatú, profi oktatásban részesül."

Bahil Attila
CNC marós

OKTATÓINK

DR. MARKOS SÁNDOR
mesteroktató

A Gravitás 2000 Kft. nemzetközi kapcsolatok menedzsere, korábban a BME Gyártástudomány és technológia Tanszék oktatója, ma c. egyetemi docens, mesteroktató. Több mint 40 év a gyártástechnológia szolgálatában! A hazai és külföldi egyetemeken tartott kurzusok, előadások és publikációk, mérnök továbbképzések nyomán, a gyártástechnológia és azon belül a CAD/CAM alkalmazások, a  CNC megmunkálások  és a forgácsolástechnológia elismert szakértője.

"Érdemes energiát fektetni a tanulásba, az oktatásba."

SZŰCS FERENC
szakmai vezető, oktató

A BME elvégzése óta, több mint 23 éve sikeresen folytat NC-CNC képzéseket. Szakmai tudása, tapasztalata az átadni tudás képességével az ország egyik legelismertebb oktatójává tette a témában. Rendszeresen fejleszti tudását és vesz részt Traunreut-ban, a Heidenhain által szervezett „Upgrade NC course” jellegű képzésein. Így a kötelező alapismeretek mellett a legújabbakkal is tudja gazdagítani a képzésen résztvevő hallgatók tudását.

"Jó érzéssel tölt el, ha látom a tanulóink szakmai sikereit, amelyhez úgy érezem én is hozzájárultam valamivel. A visszajelzések pedig erőt adnak a további munkámhoz és arra sarkallnak, hogy folyamatosan továbbképezzem magam!"

TÓTH SÁNDOR
gyakorlati oktató

Több évtizedes szakmai CNC gyakorlat, három tengelyes marógépen, több éves oktatási gyakorlat öt tengelyes CNC marógépen.

"Nem az a cél, hogy jelesre vizsgázz, hanem amikor végzel, érezd, hogy érdemes volt idejönnöd tanulni és a gyakorlati életben is tudd hasznosítani a tanultakat.
A munkaerő piacon pedig anyagilag is fogod érvényesíteni a tudásodat."

PAPP ZOLTÁN
gyakorlati oktató

Egyedi és kis szériás munkadarabok gyártása területén 7 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Az öttengelyes CNC szerszámgépek programozása manapság a modern tudáshoz elengedhetetlen.
A gyakorlatok során használható tudást fogok átadni.

"Ne féljünk az új ismeretek elsajátításától, mert a megszerzett tudást már nem lehet elvenni tőlünk."