1139 Budapest, Fáy utca 4.
+36209425599
oktatas@gravitas.hu

SZEPTEMBERBEN ÚJRA 5-TENGELYES CNC PROGRAMOZÓ TANFOLYAM INDUL!

SZEPTEMBERBEN ÚJRA 5-TENGELYES CNC PROGRAMOZÓ TANFOLYAM INDUL!

A jövő megmunkálóközpontja 5-tengelyes, integrált maró-eszterga. E szerszámgépek programozási igényét szolgálja ki az #ÖTTENGELYES#CNC#PROGRAMOZÓI#TANFOLYAM. Ismerd meg a gépközeli, párbeszédes NC programozás, alkatrészgyártás legújabb lehetőségeit, parancsokat, utasításokat; funkciókat szakértő oktatók segítségével!
A képzést egy #öttengelyes DMU50-es marógép is segíti, így mód van arra, hogy az otthon és az órán elkészített programokat nem csak szimulátoron, hanem a gépen, valós körülmények között is leteszteld. A gyakorlati oktatás során élőben tudod kipróbálni és elsajátítani az öttengelyes gépek kezelési sajátosságait (sík kiállítás, él kiállítás, nullapont felvétel, stb.). A gép gazdagon felszerelt opcióinak megismerésével (BLUM lézer, TS640 mérőtaszter, QUICKSET, AFC funkció) pedig tovább bővítheted CNC ismereteidet.

A gyakorlatorientált képzésen lehetőség nyílik a sokszor szájhagyomány útján terjedő hibás, félrevezető információk tisztázására is. Gépközeli, párbeszédes NC programozás keretében az iTNC 530, iTNC 640 #Heidenhain, Szimulátort használjuk.

NE SZALASZD EL A LEHETŐSÉGET, LÉGY RÉSZESE A JÖVŐ ÉPÍTÉSÉNEK! A 2020-as év, utolsó öttengelyes cnc szerszámgép programozói tanfolyam dátuma: 2020. 09.25.- 2021.01.30.*
A képzés helyszíne Budapest, XIII. kerület, Fáy utca 4., a Forgách utcai metrómegállónál.

FONTOS:
*a jelentkezőket max. 14 főig tudunk fogadni, a beérkezések sorrendjében, illetve a cnc programozó tanfolyam nem teljesen az alapoktól indul. Feltételezzük az alapszintű CNC programozás (G kód) ismeretét és alkalmazását.

ONLINE JELENTKEZÉS, további információ: http://www.gravitas.hu/oktatas/online-jelentkezes/

Felnőttképzési Szakmai Programkövetelmény azonosító szám: SzPK-00221-18-05 4 07 3.