1139 Budapest, Fáy utca 4.
+36209425599
oktatas@gravitas.hu

ELSTARTOLT AZ 5-TENGELYES CSOPORT!

ELSTARTOLT AZ 5-TENGELYES CSOPORT!

KÉPZÉSI KÖZPONT MEGNYITÓ – 5-TENGELYES CNC PROGRAMOZÓI TANFOLYAM INDULÁS

Négy sikeresen lezajlott képzés után, 2018. szeptember 28-án megkezdődött az első kizárólagos szervezésű öttengelyes cnc szerszámgép programozó képzés, a Gravitás 2000 Kft. szervezésében. Ezen a napon leendő hallgatóink és meghívott vendégeink megismerhették a teljesen újonnan kialakított, modern felszereltségű elméleti és gyakorlati oktatóközpontunk helyszíneit. A megnyitón Gellén György, a Heidenhain Magyarországi Képviseletének vezetője is emelte jelenlétével az évnyitót. Elismerően nyilatkozott az új fejlesztéseinkről, a gyakorlati oktató üzemterület fontosságáról és a korszerűen felszerelt informatikai rendszerek kialakításáról. A tanulási feltételek, a kialakított környezet magas színvonaláról hallgatóink is elismerően nyilatkoztak. Miután rövid nyitóbeszédet tartott a Gravitás Cégcsoport tulajdonosa Fülöp Zoltán és ügyvezető igazgatója Hajagos Lajos, meg is kezdődött az első oktatási nap, dr. Markos Sándor mesteroktató előadásaival.

Bízunk benne, hogy a valódi értékteremtő, elméleti felkészítésre épülő gyakorlati oktatásunk révén – a képzésen résztvevők szakmai ismeretanyagai bővülnek, így az eddigi feladatokat magasabb szinten tudják majd ellátni.

Hallgatóinknak sok sikert, tartalmas és eredményes képzési napokat kíván a Gravitás 2000 Felnőttképzési Oktatási Központ!